Citeam despre evenimentul acesta de speed dating, chestie de altfel foarte interesantă și spicuiam printre reguli.

Cum funcționează o întâlnire de speed-dating?

Un număr egal de participanți, femei și bărbați, vor intra într-o cameră virtuală și vor putea să vorbească one-on-one. După această mini-întâlnire (semnalizată la cele fiecare 3 minute printr-un sunet specific) dacă ambii parteneri consideră că atracția este reală, au posibilitatea să aleagă butonul de (couple) și să primească datele de contact pentru a continua discuția. Totodată, în timpul întâlnirii vei avea ocazia să prelungești conversația cu 2 minute (această opțiune este limitată la una per eveniment). Nu uita! Important este să te relaxezi și să te simți bine!

Sunt un tip introvertit, îmi este foarte greu să fac casual conversation cu cineva pe care nu îl cunosc, pur și simplu mi se blochează creierul și, pe lângă asta, mi se citește pe față disconfortul și zâmbetul relativ crispat :mrgreen:

Stau și mă întreb, ce ai putea spune unei persoane într-o perioadă de 3 minute, dacă îți place? Cum faci să îi placă de tine atât de mult încât să apese butonul de couple? Ce îi zici pe repede înainte? Și nu mă refer doar la bărbați, pentru că sunt convins că și femeile care aleg modalitatea aceasta de a căuta o persoană apropiată trec prin frământări similare, pentru că suntem oameni toți.

Bine, dintotdeauna îți asumi riscuri atunci când încerci să cucerești pe cineva. Și trebuie să realizezi din timp care îți sunt slăbiciunile și să îți crești cât mai mult atu-urile. Eu, de exemplu, fiind urât, a trebuit să îmi fac o analiză SWOT care să scoată la iveală că singura mea șansă e umorul, așa că acolo am progresat cât am putut de mult, cu rezultate vizibile. Vreo 3, mai exact, din care unul are acum 1 an și 2 luni.

Cât despre evenimentul Couple.ro, cred că acesta va fi viitorul, multă vreme de acum încolo. Oamenii stau în casă, nu au cum și unde să se cunoască, pasiunile de facebook se limitează la dont stick it in crazy și nu toată lumea vrea să agațe pe tinder, unii oameni sunt pasionați și de mintea omului de cealaltă parte a ecranului.

Așa că, dacă sunteți singuri, vă recomand. Ce puteți pierde?

Joi, 14 Ianuarie

F: 10/18 locuri disponibile

B: 7/18 locuri disponibile

Înscrie-te gratuit la următorul nostru eveniment:

Joi, ora 20:00 – București
Categorie vârstă: 28 – 42 ani

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.