În aeroport, un domn a fost auzzind țipând, la capătul puterilor
NU ACESTA ESTE BREXITUL PE CARE L-AM VOTAT!
E trist și sunt îngrozitor de îngrijorat de soarta lor, sper să le fie bine.

Nasol e că, în europa, pe Costa del Sol, sunt mai mulți englezi decât spanioli. Și pe lângă expații veniți să stea cu chirie de 1000 de euro în vile cu piscină, ei fiind plătiți la salarii de UK, este plin de pensionari englezoi, care își tratează bătrânețile și pensiile babane în magazine cu prețuri la jumătate față de acasă. Iar acum nu prea o să mai poată, pentru că nu mai au dreptul. Statul lor a reușit performanța, în sfârșit, de a-i scoate din cea mai mare uniune vamală și teritorială din lume și i-a izolat pe stânculița lor, cu friguț la curuț.

Acum, râdem, glumim și ne distrăm.
Dar nu avem de ce să îi plângem pe briți. Sunt o piață măricică pentru UE, evident că se vor găsi modalități de liber schimb și să nu uităm că, în acest moment, în lume, doar 55 de țări nu au fost invadate, la un moment dat, de către englezi. Commonwealthul e mare și bogat, India e mare și bogată, US stă cu limba scoasă să aibă unde să vândă pui spălați cu sodă și restul binefacerilor alimentare de la ei.

Va fi bine. Doar că râdem și noi acum, cât mai putem, de poporul care a fost atât de idiot încât să iasă din UE pe baza unui pariu, după un referendum împănat de minciuni, iar cei ce au sponsorizat referendumul deja își mută afacerile în afara UK.

Iar distracțiile nu se vor termina, Nicola Sturgeon va declanșa cât de curând referendumul pentru independența Scoției și aderarea la UE, problema Irlandelor este extrem de gravă, deja există mișcări care cheamă la arme, iar terorismul de atunci îi face pe teroriștii de acum jucători la bursă pe sfaturile lui Zmenta.

Savurați, prieteni, savurați, tatăl lui Bori Johnson a depus cerere pentru a obține cetățenia franceză.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.