Când a fost numit Valeriu Gheorghita la carma campaniei nationale de vaccinare, absolut toată lumea a avut dubii. Foarte tânăr, fără nicio experiență, singurul lucru care îl recomanda era faptul că era protejatul lui Streinu Cercel, fostul mafiot șef al pandemiei. În rest, un blank bland.

Și iată, toată lumea a avut dreptate să considere că e doar un alt gunoi pus de mafia medicală în vârf.
Ce trebuie să protejăm noi în românia, în primul rând? Pentru ce s-au făcut toate apelurile de anul trecut? Stați acasă, să ne protejăm bătrânii, sunt primii care mor.

Ce face șefuțul de la campania de vaccinare? Păi, întâi vaccinează bugetarii, ei sunt primii în frontul de luptă aticovid.

După rezidenți, elevi din școli sanitare și medici care nu lucrează în secțiile covid, după doamna Anișoara de la DSP (care face exceluri și uneori chiar răspunde cu mult curaj la telefon), după bugetari loviți de burnout fiindcă au muncit șase luni neîntrerupt, fără concediu sau măcar o punte mai măricică între liberele legale, după profesorii “sondați” de minister să vedem cam câți ar vrea să se vaccineze, iată că a mai apărut o categorie de eroi care se cere vaccinată cu prioritate: lucrătorii din agricultură și industria alimentară. Autoritățile române nu dau până acum semne că ar dori să oprească acest delir al lucrătorilor care mai care mai esențiali; dimpotrivă, în fiecare zi noi categorii cetățeni cer să fie vaccinate cu prioritate, înaintea bătrânilor și a bolnavilor.

De aici

Pentru că da, iată, avem, ca și la pensii, o grămadă de alte categorii importante înaintea bătrânilor și bolnavilor, cei care mor, la propriu de COVID. Avem panarame de la DSP, fiecare șefuleț de ăsta are și o amantă, care are și ea părinți, rude, prieteni, avem parlamentari, avem zeci de mii de preoți care sunt puși pe listă, prioritari înaintea tuturor.

La urma urmei, bătrânii ăștia pot să și moară. Respectați medicii, personalul medical și pe Valeriu Gheorghiță, ei știu ce fac și fac ce știu.

Ce face în schimb salvatorul tuturor locurilor unde a ajuns, domnul fost vice primar nenumit, actualmente ministru al sănătății, Vlad Voiculescu?
Nu face nimic, e prea ocupat să preia problemele din minister, pentru că achizițiile și șpăgile se fac cu cap că altfel uite, pățești ca Costel Alexe.

Nimeni, băi, nimeni. O caracatiță de persoanje lucind de jeg și furt, care au zero empatie sau interes în rezolvarea problemei. Ei sunt acolo să fure și să păstreze casta de la putere. Voi, proștilor, dați cu subsemnatul la milițieni când ieșiți din casă, ca să poată face cancer ăla de la Constanța adunări cu sute de mii de oameni, în onoarea lui dumnezeu.

Dacă vreți interes adevărat pentru popor, uitați imaginile din Israel. După care citiți comentariile românilor cretini de la acele imagini.
www.facebook.com/IsraelinRomania/posts/3855554917799714

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.