Tind să cred că fiecare dintre noi are undeva, acolo, în interior, o dorință de care îi e jenă să spună, pe care nu ar spune-o public nimănui. Și nu, nu mă refer la sex, ci la ceva ce ai fi dorit să faci în viață, dar nu ai făcut niciodată, din varii motive, cum ar fi jenă de ceilalți, bani, timp etc.

Eu, de exemplu, mi-aș fi dorit să fiu un excelent aruncător de cuțite și topoare. Da, iată, am recunoscut, aceasta este dorința mea intimă și nerostită. Nu știu de ce, mă atrag armele, dar nu suficient de tare încât să o transform în pasiune, trag decent cu orice armă, sunt un arcaș FOARTE bun, am și martori. Doar că nicăieri nu găsești un curs de aruncat cuțite și topoare.

Ceea ce, fix acum, mă motivează să îmi caut un topor de aruncat și niște cuțite dedicate. Vorbim la anul, pe vremea asta, dacă mai trăiesc.

La voi care e acea pasiune? Rețineți, poate fi orice, nu neapărat ca aberațiile mele. Inginer la NASA, hermeneut șef, adonitolog, orice.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.