Anul ăsta am fost foarte anti alcool, am băut foarte puțin, mai des rom sau coniac, vin așa și-așa, mai mult cu pepsi peste el, așa cum îi place cunoscătorului.

Nici de revelion nu voi face excepție, mai am prin frigider niște beri rămase de la ultimul grătar, am o sticlă de vin pentru fiert, primită pișcot de pe undeva, nu mai știu sigur, plus sticlele din poză.

Hennesy ăla, deși bun de tot, nu a mers deloc, trag de el de 2 luni, pur și simplu nu se vrea terminat. Dictadorul a fost cerut de niște prieteni care sunt fani. Plantation XO l-am luat de pe Finestore, să verific cum merg livrările în perioada asta, îmi place să știu pe bune ce recomand.

Dar nimic, nimic nu ar fi revelion, dacă nu ar fi butelca din dreapta. Aceea, dragii mei, este palincă de Baia Mare, primită de la prietenul meu Gaben, furnizorul oficial de palincă al casei regale Ametcea. Vă zic, am scos-o ieri din cutia de la curier și mă uitam la perlele care s-au făcut brusc în interior, de la mișcare, ca un aur viu, de foc interior.

Vă las cu ultimul său KNUK

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.