Primul meu calculator a fost HC2000.

În dimineața de Crăciun a anului 1993, acum 27 de ani, un copil de zece ani cu ochii mari a descoperit sub brad bestia cu cititor de dischete încorporat și cu monitorul monocrom verde.

În următorii aproape 30 de ani s-au succedat zeci de PC-uri, Mac-uri, laptopuri și emulatoare, console și terminale de toate soiurile, culminând cu bătrâna doamnă căreia i-a venit sorocul să slujească și altor proprietari.

Este vorba despre un sistem pretabil atât jocurilor de ultimă generație, pe calitate ultra și FPS-uri mari, dar și celor ce se ocupă cu prelucrarea video sau modelări 3D.

Eu le-am făcut pe toate, sistemul merge foarte bine, iar motivul vânzării este upgrade-ul complet al componentelor și monitorului către ceva mai rapid.

Înțelegerea cu Cetin implică donația sumei de 1000 de lei către un destinatar/fundație la alegerea viitorului proprietar, în cazul în care respectivul este printre voi.

Prețul este de 12.000 lei și este negociabil în limite rezonabile.

Configurația include monitorul și exclude tastatura și mouseul.
Nu se vinde pe bucăți, nu accept schimburi foarte avantajoase pentru mine :mrgreen:

Procesor: Intel Core i7 6800K
Cooler: Noctua NH-D14
Placa de bază: Asrock Taichi X99
Placa video: Palit Geforce RTX 2080 Ți Dual, 11GB
Memorie RAM: 64 GB DDR4 (Corsair Vengeance LPX)
Hard disk: Samsung 960 Evo – 256 GB
Hard disk 2: Seagate BarraCuda PRO – 4 TB

+

Monitor Samsung CHG90, diagonală 49″, QLED, 144Hz, 1ms.

mailto: attreyu@gmail.com

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.