Hahalerele alea de câini albi, ca oile, mi se par cei mai proști câini dintre toate rasele. Iar eu iubesc câinii din tot sufletul. (îmi cer scuze prietenilor care dețin javrete de astea, aia e, nu le sufăr, așa cum nu sufăr porcușorii de ăia cum are Dorian Popa). Pur și simplu sunt niște scârbe nedresabile, care latră doar pentru că există. Am la Brăila, vizavi de casa soacra-mii, un handicap de ăsta de câine care latră non stop. zi și noapte, nu e glumă, tot timpul latră la orice, parcă te invită să îi rezolvi timpul petrecut pe terra mai rapid.

Problema mea e că după ce Igor și-a ales alt stăpân iar Yuri a fugit în lume, trebuie să îmi caut un ciobănesc corb, să îi țină de urât lui Barbie, actuala maidaneză ce îmi populează curtea. Și e teribil de greu să găsești un crescător de încredere, cu rasă pură, căței frumoși, fără pete albe mari pe jambiere, de astea.

E greu să fii eu, vă spun.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.