Atâtea lacrimi câte am văzut în online, din cauză că Nicușor a declarat că votează PNL nu am mai văzut de când viola Dragnea constituția iar românii puneau la cale proteste pașnice cu dansul pinguinului.

Complet inacceptabil, cum să spună așa și să nu spună că șansa este USR? În ce lume am ajuns să trăim? Atât de puțin patriotism? Pentru asta s-a murit în 89, ca Nicușor să nu fie recunoscător partidului care s-a pișat pe el, pentru ascensiunea lui Ghinea, Presadă și Barna? Ntz, ntz.

Cronologic vorbind, Nicușor Dan a înființat Uniunea Salvați Bucureștiul, după care a realizat că acronimul partidului sună ca o chestie din IT, așa că a transformat-o în USR, ca să nu îi confunde lumea jucăria.

Da, USR a fost jucăria lui ND, jucărie pe care a făcut-o singur, a coagulat-o în numele său și a dus-o spre succes singur singurel, pe baza numelui și a reputației sale.

Doar că, dezvoltându-se, partidul a adus în ele și elementele antrenate în sistemul securist al partidelor, cum ar fi Ghinea sau Presadă. Care, profitând de faptul că ND este religios și voia să voteze la referendumul CpF, l-au manevrat astfel încât să îl împingă la colț și să demisioneze. Nici măcar nu e vreo mare concluzie asta, e plin internetul de întâmplările de atunci. Se vede și în prin screenul de mai sus răspunsul senatoarei Presadă.

După momentul demisiei, tot ce a avut USR pentru ND au fost pungi de căcat aruncate în cap. L-au lăsat singur în absolut tot ce a încercat să facă, i-au pus bețe în roate la fiecare mișcare. Asta deși au fost ATÂT de proști încât erau să piardă înscrierea în alegeri, pentru că, grăbindu-se să se numească șefi unul pe celălalt, au uitat că, statutar, șeful este ND și toate deciziile lor valorau exact cât valoarea lui Dan Barna la președinția româniei. Moment în care a venit tot ND, elegant, le-a semnat actele și i-a lăsat să își facă de cap.

Știți ce a primit pentru asta? Pungi de căcat, în continuare. Deși știau că țelul lui ND este primăria capitalei încă de pe vremea USB, colegii ultragiați de la USR nu aveau nicio problemă în a dori drept candidat pe Voiculescu, singurul candidat care merită, în accepțiunea lor, spre deosebire de Nicușor Dan, care se lupta cu primăria de pe vremea când Voiculesc încă se juca cu puța în țărâna din fața spitalului colentina, așteptând să crească și să aducă medicamente cu geanta în romaânia.

După care, ND le-a forțat mâna, s-a declarat candidat independent și a cerut susținerea liberalilor. Pe care a avut-o. La USR, normal, nu a fost așa simplu, pentru că Voiculescu, Ghinea, Presadă, dar stați, nu e normal, nu e democratic ce a făcut, dacă noi l-am respins, înseamnă că trebuia să ne accepte decizia, nu să ne înjunghie pe la spate, mergând la PNL.

USR-PLUS și-a bătut joc de ND în campania electorală. Nu au făcut absolut nimic pentru el și, mai ales, nu au dat ABSOLUT NICIUN BAN pentru campanie. Absolut toți banii au venit de la PNL. Date publice, că sunt bani de campanie, pot fi găsite de oricine dorește. Desigur, USRPLUS și-a susținut candidații,a plătit pentru ei, a aruncat cu căcat în PNL puțin, parteneri, dar așa și-așa. Ca idee, și în acest moment, Voiculescu dă declarații în presă cum că Nicușor nu îl pune Viceprimar, știind exact că minte și că nu este decizia lui Nicușor.

Și totuși, împotriva tuturor mizeriilor făcute de USR lui ND, au tupeul, nesimțirea, tot ce vrei, de a se declara ultragiați că ND votează partidul care l-a susținut în tot ce a făcut și, fără de care, e foarte posibil ca acum să citim de niște autocare turcești aduse la prețuri de avioane F32. Au tupeul și nesimțirea de a se declara ultragiați că primarul Bucureștiului dorește să aibă o relație bună cu guvernul, fără ajutorul căruia nu ar reuși să facă ce și-a propus în oraș. Efectiv, au tupeul și nesimțirea. Ei, care au făcut tot ce au putut în ultimii 4 ani pentru a-l demoniza pe Nicușor Dan, sunt uimiți că Nicușor alege să fie cu partidul care l-a susținut.

Chiar nu am cum să stau pe curu-mi și să mă uit cum un om e demolat de o paletă de gunoaie ahtiate după putere, doar pentru că pot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.