Știți faza cu cocalarul de săptămâna trecută care a provocat un accident, dar poliția a decis că nu are ce să îi facă, pentru că cel care l-a înregistrat nu are camera omologată?

Cum ar fi dacă poliția ar avea o colaborare cu firmele de asigurări, în domeniul camerelor auto? Și să se găsească o modalitate ca anumite modele de camere sau, de ce nu, toate, dar instalate autorizat, să aibă dreptul de fi consultate de poliție?

Pentru că mie mi se pare o demență. E ca și cum aș filma o crimă cu camera mea, iar poliția ar zice Sowwy, nu avem ce să facem, da, vedem mortul, e ok, uite sânge și arma, dar camera nu e omologată, asta e, așa e legea. Și nu că e ca și cum ar fi, este exact așa.

În plus, dacă camerele ar fi obligatorii pentru mașini, discuțiile de la asigurări ar fi nule și neavenite. El a intrat, ba nu, el, ba nu. Filmările, ura și la gară, end of story.

Și pentru specialiști, nu poți umbla pe filmul de pe cameră și să îl dai drept original la poliție. Primul soft de validare îl vede. Și e fals și uz de fals și e pușcărie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.