Mi-a căzut sub ochi aberația fiului de securist numit Andrei Caramitru și efectiv m-am ridicat din pat ca să o postez, din motive de dezgust și nevoie de a spune chestii.

Câteodată aș vrea să fiu o zână măseluță, să pot zbura în urechea micului securist după tată, să văd ce îi zboară prin cap, cu adevărat. Pentru că mi se pare imposibil să fii atât de prost, ATÂT de prost, prost în cel mai pur mod posibil, după ce ai fost la școlile la care ai fost și ai activat la compania la care ai activat. Pentru că mi-e imposibil să cred că a reușit să treacă prin școală și să se angajeze unde a lucrat doar pentru faptul că Sunt fiul securistului Caramitru, vocea revoluției române. Serios, nu are cum, nu e posibil, ceva s-a întâmplat, o rotiță a sărit de la locul ei.

Și, la obiect:

1. Sunt proști de bubuie pentru că securiștii din FSN, colegii tatălui tău, au ales să îi țină în întuneric, să distrugă un sistem de învățământ, timp de 30 de ani, indiferent de partidul care a fost la putere, pentru că, se știe, securitatea e transpartinică. Oamenii știu să facă multe, doar că sistemul de învățământ nu îi pregătește pentru nimic, doar pentru a fi votanți docili pentru securiștii de teapa ta și a tatălui tău

2. Votează hoți și ticăloși pentru că nu știu altceva. De 30 de ani ani sunteți doar hoți și ticăloși acolo și ați preferat să îi țineți proști și fără educație, ca să îi puteți manipula, uitând că, în piramida lui Maslow, primele nevoie sunt făina, uleiul și găleata.

3. Sărăcia nu are legătura cu munca, ci cu locul unde trăiești, ocazii, oportunități. Dacă ar ține doar de cât muncești, textilistele exploatate de companiile pentru care ai lucrat, sau copiii care fac adidași ar fi niște bogați, nu ar câștiga 1200 de lei plus bonuri, dacă au noroc.
Dacă toți ar pleca la oraș, securistule, nu ar mai exista agricultură, adică cea care produce materia primă pentru produsul finit, căcatul pe care îl mănânci tu, zi de zi. Dacă toată lumea, s-ar muta la oraș, securistule, nu ar mai exista joburi pentru toată lumea și sărăcia doar ar schimba locul existențial.

4. Ești atât de prost, puiule de securist, încât nu înțelegi că mesajul tău nu prinde la nimeni care ar vota împotriva PSD, pentru că suntem, în general oameni inteligenți, culți, care au motive clare pentru o alegere politică. Ajunge, în schimb, la ceilalți, la proștii ăia săraci pe care îi înjuri tu, deși nu au avut niciodată vreo șansă și, desigur, îi abrutizează și mai mult împotriva ta, a voastră. Pentru că ghici ce, ei sunt proști, dar sunt mai mulți, a avut grijă tac-tu de asta, împreună cu prietenii lui. Și nimeni nu va vota vreodată vreun crăcănat de ăsta cu ifose, după ce îi înjură ca la ușa cortului, el fiind puiul lui tata.

Este incredibil cât de mult rău a putut să facă mistrețul ăsta, care, toată viața, a cunoscut doar puful de gâscă al banilor securității, partidelor care ar fi putut fi opoziția și alternativa la PSD.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.