Întotdeauna m-au dezamăgit cadourile primite de la prieteni. Pentru că, în general, nimeni nu te cunoaște cu adevărat și toți au tot felul de idei crețe, care mai de care mai șmecheră, care de care mai civilizatoare sau, de ce nu, o farsă haioasă gen cărămidă în cutie de telefon (nu am pățit, mulțumesc FSM, că se lăsa cu capete sparte, am fitilul scurt la practical jokesc)

Și atât am fost de sătul de cărți de numa numa. Au auzit oamenii că îmi place să citesc, s-au gândit că cel mai bun cadou de ziua mea e cartea lui Agassi. Sau a lui Steve Jobs. Sau Obama. Sunt în bibliotecă, nici plasticul de pe ele nu l-am dat jos, cu prima ocazie le pasez mai departe, altui nefericit.

Cele mai bune cadouri sunt alea pe care le consumi, care știi că sigur plac, au gust bun, destind atmosfera și, la final, toată lumea e fericită. Cam cum ar fi alcoolul. Desigur, dacă vrei să impresionezi cu cadoul tău, nu te duci cu sticla de vin în brațe, ci ești băiat deștept și iei un coș cadou de la Finestore.

Și cu chestia asta te scoți cel mai bine posibil. Ai un prieten, o prietenă, o potențială prietenă și vrei să îi faci suportabile sărbătorile și izolarea? Un coș cadou Dreaming in Read și e posibil ca atmosfera să fie alta, pentru multă vreme. Ești departe de ea? Nu e problemă, că se pot livra direct la adresă.

Dacă ai o firmă și vrei să le faci o surprinză angajaților, să știți că ideile alea clasice gen felicitare sau să ne strângem toți la un party cu distanțare au zero valoare, de când s-au inventat coșurile cadou Gustul Crăciunului, la doar 34.91 lei.

Coșurile pot fi personalizate și livrate la adrese multiple printr-un mail la cadouri@finestore.ro. Ideal e să vă mișcați din timp, ca să puteți trimite la timp și să și ajungă în același mod.

Alte idei de cosuri, pentru toate gusturile:

www.finestore.ro/cos-cadou-asti-martini-symphony

www.finestore.ro/cos-cadou-grande-regalo

www.finestore.ro/cos-cadou-veuve-assorted

www.finestore.ro/cos-cadou-byzantium-moments

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.