Am citit chestia asta pe 9gag, cred, într-o seară și am rămas marcat de simplitatea ideii și cât de reală și dură este. Nu m-m gândit niciodată așa la acest subiect, deși este atât de simplu și normal.

Nu le mai spuneți copiilor că au primit tableta, iphoneul 12, apple watchul și tot felul de electronnice scumpe. Pentru că, deși nu realizați, copiii chiar cred în asta. Și există o majoritate cumplit de mare de copii care fac scrisori către Moș Crăciun în care cer un telefon și primesc o pereche de ciorapi. După care nu fac decât să se întrebe de ce, ce au greșit, nu au fost cuminți, trebuiau să facă mai mult, nu au meritat?

Și niciun copil nu merită toată durerea asta. Dați-le copiilor cadourile scumpe asumat, din partea voastră, iar pentru Moș Crăciun lăsați jucăriile simple, normale, accesibile majorității.

Toți copiii merită să fie fericiți. Și, luați-o altfel, în loc ca plodul vostru să se bucure că Moș Crăciun i-a adus un cadou de 1000 de euro, va ști că e de la voi, iar sărăcanul ăla de moș i-a adus doar un Lego.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.