Am stat multă vreme să mă gândesc dacă să îmi iau 12 Max Pro-ul. Bine, mult e complet relativ, de când l-au anunțat.
După toată perioada asta de gândire, în cel mai simplist mod posibil, am făcut o listă cu pro și cons.

Pentru 12 nu am găsit nimic în plus ca să mă motiveze, într-un final. Lipsa încărcătorului, timp de funcționare mai slab pentru că 5G și LIDAR consumă mai multă baterie, faptul că 5G în românia e fix pix, merge mai prost decât 4G. Diversele cosmeticale adăugate camerei foto mă lasă rece, pentru că eu încă sunt la stadiul de făcut poze cu degete în cadru.

De ce din nou 11 Pro Max, după ce l-am abandonat în primăvară? Am testat toate high endurile, în perioada asta, de la toți marii producători. Toate, absolut toate m-au lăsat rece. Ecrane care sună a plastic gol când le folosești, poze suprasaturate (hello, samsung) ca să pară că sunt extrem de bune, memory clogging de android…nu mai am răbdare, sunt bătrân, vreau să meargă și atât.

Mai ales că, după ultimul update, au permis să apară tastaturi care permit cifrele puse deasupra tastaturii, lucrul care mă ucidea cel mai tare. Plus back din slide pe ecran, care, iarăși, era un big nono la mine.

Una peste alta, nu îl mai schimb până nu apare 13.
A, l-am găsit la emag, la un super pret, 4100 fără tva, 4999 net, văd că azi e 5349.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.