Ah, ce sentiment plăcut e să mergi și să cumperi lucruri pentru camera copilului, înainte de a se naște. Cum iei de toate și abia aștepți ca micuțul să le ia în folosință și să se bucure de ele.

Sau cum iei cel mai șmecher pătuț de la Ikea și fiică-ta nu vrea să doarmă în el nici arsă. Așa că l-am dat și am luat pătuțul din poză, de pe emag.

A dormit, să zic, adunate, vreo 3 luni. După ce s-a întors din spital, dacă o puneai în pătuț, lua foc casa de la urlete și scandal. Pur și simplu nu a mai vrut.

Așa că i-am luat niște bariere de protecție și un pat de 1.40, unde doarme cele câteva ore pe care le doarme noaptea. (Dacă vă luați bariere de protecție, nu le recomand pe cele de la VidaXL, mi-au venit după 8 fucking zile)

Cine dorește pătuțul roșu, să dea un semn, este în perfectă stare. Livrarea se face personal, exclusiv în zona Otopeni, Buftea, Mogoșoaia. Se dă fără saltea, sorry, saltele sunt în jurul patului mare, să nu cadă fiica în somn.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.