Revin cu chestia asta cu petrecerile din cluburile de fițe, pentru că este un subiect important. Toată lumea zice rapid, păi da, HORECA e de vină, să îi închidă pe toți, că așa merită toți.

www.facebook.com/cetinametcea/posts/809651269829404
www.facebook.com/Silvia.dinuu/videos/4874342542583554

Doar că nu e chiar așa. Majoritatea din HORECA s-au chinuit și au investit foarte mulți bani pentru a respecta tot ce înseamnă distanțarea fizică a oamenilor, asta însemnând pierderi și mai mari decât cele aduse de COVID. Totul pentru a avea un business, pentru a plăti angajați, pentru a ține tot ecosistemul acela mic pe linia de plutire.

Mizeriile astea, însă, gen NOMAD, cu patronii lor pesediști și manevrați de securitate au o mare durere în cur. Businesurile lor există pentru a spăla bani, încasări cash neverificate de nimeni, care se duc în paradisuri fiscale, de unde se întorc bani curați și spălați, nu se bazează decât pe trafic de influență. O sticlă de șampanie în unul din aceste cluburi costă mai mult decât amenda pe care o dă statul.

patronii nuba
patronii LOFT

mihai popescu nomad sky bar

Stat care are grijă, mare grijă, să îi protejeze, în orice moment. De asta nu sunt controlați niciodată, de asta, atunci când primesc amenzi, sunt amenzi rizibile, la nivelul șpăgii făcute de portarul de la intrare într-o seară, de asta în lege nu există posibilitatea de a închide businessul la repetare, de aia.

Așa că nu mai învinuiți HORECA. Învinuiți PSD, învinuiți securitatea, cei care fac, ca de obicei, mizeriile cele mai mari. În continuare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.