Vorbeam cu niște prieteni despre articolul acesta cum, în caz de ceva, rușii ne-ar prinde cu chiloții în vine, pentru că, efectiv, nu avem nimic, absolut nimic, dotările româniei le găsești pe internet, suntem de râsul Albaniei și ne gândeam la o chestie.

Faptul că neîntreruptul guvern de feseniști din ultimii ani a neglijat complet și cu intenție dotarea armatei române, nu intră la trădare de țară? Adică suntem, în ultimă instanță, graniță directă cu rușii, Moldova nu este luată în considerare, ea există doar pentru că rusia dorește un stat tampon între ei și UE/NATO, când nu vor mai dori, Moldova se va întoarce la patria mumă, russia.

La cel mai propriu mod, suntem înconjurați de inamici istorici și naturali, din care 2 sunt în mod direct implicați în acțiuni revizioniste pe teritoriul țării, rusia și ungaria, iar guvernul român a cumpărat, în ultimii 30 de ani, 2 fregate vechi de 60 de ani, pe care le-a recondiționat.

Deși suntem în situația Israelului, înconjurați, cum spuneam de state care își doresc teritorii din românia la nivelul că nu am mai exista după ce termină, noi nu avem nici măcar uniforme pentru soldați, românii din teritoriile de luptă sunt îmbrăcați în cele mai împuțite prezante, în care mori de cald vara și îngheți iarna, nu mai vorbim de alte tipuri de arme, când la noi kalashnikoavele sunt viață. Deși ar trebui să fim un stat care să geamă de trupe, arme de toate tipurile, tehnologii sofisticate. Avem 12 rachete la Deveselu, cu un drum pentru care americanii au plătit șpagă ca să îl facă.

Deci, trădare sau nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.