Știți de ce, în românia, nu mai se aruncă cu Molotoave în clădirea guvernului? Pentru că românii fac petiții online, petiții pline cu miez, în care își spun cu năduf problemele, semnează, după care așteaptă să fie rezolvate. Și gata. Cum a fost ultima petiție de succes care a apărut imediat după numirea lui Ciordache pe viață ca șef al legilor românești. Oamenii au șeruit-o corespunzător, au semnat conștiincioși și gata, și-au adus contribuția civică.

Înainte, când nu aveai petiții sau facebook, te enervai, te duceai la muncă, discutai cu colegii, făceai spume, vă uneați toți din fabrică sau platformă industrială și uite-așa se redecora clădirea din piața victoriei cu fum. Pentru că nu aveai supapă pe unde să evacuezi presiunea internă, simțeai nevoia să te duci să îi dai foc animalului care își bătea joc de tine și de familia ta.

Acum nu mai e nevoie. Semnezi petiție, îți faci datoria, după care ești nedumerit, dar stai, de ce nu se întâmplă nimic, eu AM SEMNAT O PETIȚIE ONLINE, așa am ajuns, să ne batem joc de petiții?

Interesant cum băieții de la declic au js-uri ca pe magazinele online. Xulescu tocmai a donat, Vasilică a semnat. Mai rămâne să schimbe cu În acest moment 62 de persoane să gândesc să semneze, nu pregeta, fii primul dintre ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.