Admiram eu zbaterile Oliviei Steer legate de mască, ocazie cu care m-am lămurit că femeia, de fapt, e pe bani și sare în barca și trendul handicapaților la orice ocazie, pentru că e singurul lucru pe care îl știe, prin urmare, brusc, mi-am pierdut orice interes, era altceva când credeam că chiar asta crede, și mă gândeam la OMS.

Da, așa sunt eu, când mă plictisesc, încep să mă gândesc la organizații mondiale suprastatale. Și mi-am amintit de toate mizeriile făcute. De graba lui Halie Gebreselasie ăla care e șef acum de a spune că nu există dovezi că e contagioasă, că nu e pandemie, că sunteți alarmiști.

Dar cea mai îngrozitoare prostie, cea mai criminală, a fost cea în care au sfătuit lumea să nu poarte mască, din cauză că stocurile mondiale de măști erau minime. Și nu doar asta, dacă se opreau aici era biiine, dar unul din rahații ăia plătiți ultraregește a scos și un studiu care explica că masca, de fapt, face rău, dacă e purtată. Studiu care nu mai e, că doar era un fake tâmpit.

Cum să îi mai faci pe proști să își pună masca, după ce le-ai zis că se îmbolnăvesc dacă stau cu ea? Cum le mai explici idioților cărora le curg bale din gură că de fapt era strategie? Cum?

Și, pe lângă asta, a mai existat încă o consecință nefastă. Oprind purtarea măștii pentru a avea suficiente măști în spitale, practic au oprit și dezvoltarea particulară de măști. Oamenii nu s-au mai apucat să își confecționeze măști din materiale, companiile nu au mai început să facă măști la nivelul la care îl fac acum, efectiv s-au pierdut luni întregi și zeci, sute de mii de vieți omenești au fost pierdute pentru că niște birocrați împuțiți de nivelul lui Arahat au decis să mintă oamenii, pe motive materiale.

Tagurile acestui articol ar trebui să fie vadim, mitraliere, stadioane.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.