Mă uitam aseară la furtuna într-un pahar cu apă din online, legată de mizeria de declarație a ministresei de la învățământ, aia cu televizorul și electricitate. Frățică, ce val de furie din partea bulei, cum, vai, ce fake news, cum se poate așa ceva, am ajuns la nivelul antena 3, ne batem joc, ce scârbos.

Asta în timp ce tăntălauca ministră a educației chiar asta a spus, întrebată fiind de mere, ea răspunzând despre pere. Asta în timp ce, în ultimile 8 luni, a futut educația grav, nu a făcut nimic, deși știa ce pandemie urmează, doar a patronat un furt uriaș bazat pe reparații și tablete supraevaluate, în rest, nimic, nicio pregătire, nicio programă dedicată, nimic bă, nimic.

Dar bro, ce fake news, nu ne batem joc așa ușor.
Asta în timp ce ieri PSD si PNL au votat numirea lui Florin Iordache la președinția consiliului legislativ, job pe viață, job care efectiv verifică toate legile din românia. Nu mai știți cine e Iordache? E ok, e unul care ne-a *utut masiv, dar ați uitat, că nu contează.

Ce fake news…
De aia o să muriți săraci, proști și cu psd-ul înfipt în în intestinul vostru gros. De grija altuia. Asta în timp ce ei fură tot, distrug tot, stăpânesc tot, fără scrupule, fără jenă.
Dar noi nu, nu suntem la fel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.