Ați observat ce circ este în jurul nominalizărilor candidaturilor USRPLUS la parlamentare? Brusc, absolut toată țara este extrem de interesată de cine e acolo, de modalitatea de votare, de birourile ăstora, ceva de nemaivăzut. Ca idee, vă rog să vă întrebați când a fost ultima oară o discuție în spațiul public despre cine decide ce candidați are PNL la parlamentare. Sau PSD. Sau orice alt fuckingpartid.

Vai, somnorocea Goțiu e al doilea, nu se poate așa ceva. Emanuel Ungureanu e al 5 lea, deciziile membrilor nu s-au respectat, ce rușine națională. In timp ce Goțiu e un porky somnoros în parlament, da?

Anyway, am stat în expectativă în ultimele zile și am urmărit spectacolul de la distanță, încercând să îi văd actorii. Și i-am văzut. Actorii sunt PSD și PNL. Împreună cu membri fraieri din USR, care fac jocul PSDistilor.

Ce nu înțelege majoritatea este că, în continuare, jocul PSD este să vină cât mai puțini oameni la vot. Aplică această strategie de 9 legislaturi încoace și le iese ca focul, pentru că au un electoraat stabil, iar oponenții sunt majoritar idioți, proveniți din școala românească de idioți, clasele 1-12. Biine, hai, și facultate.

Care e cea mai simplă metodă de a împinge oamenii să stea acasă?
Să generezi în piață mesajul Toți sunt la fel, toți fură. Este sloganul care ține cel mai ușor în casă fraierul român care se crede inteligent și civilizat, dar e doar o rață momită cu bucățele de pâine tăvălită prin ciment.

Și cum ai putea genera acest mesaj mai bine, decât încercând să distrugi credibilitatea singurului partid care este declarat pro schimbare și a făcut pași importanți în a demonstra asta?
Verificați internetul. E plin de mesaje PSD și PNL despre cât de jenant e ce se întâmplă în USRPLUS. Luați mesajul, vedeți cine în transmite și cine e inițiatorul. În 100% din cazuri găsim, de fapt, un influencer de casă PSD sau PNL, un membru de partid, o postare sponsorizată a unei fițuici ieșite pe piață în ultima lună. Și da, fraieri membri USR care rostogolesc căcatul pentru că nu înțeleg care e miza.

Cât de bine ar prinde ca fix înaintea alegerilor, USR să rămână fără președinte, nu? Ce vrie spectaculoasă, cum vor ieși la suprafață orgolii, scandaluri, mizerii scăpate sub formă de Valize la diverse redacții. Da, Barna e un coclete, ok, dar, în acest moment, cu 2 luni înainte de alegeri, un partid fără președinte este nimic. Și dacă e nimic, meciul se va tranșa în 2. Sau, mai bine zis, în 1, USL va reface pe sub masă uniunea națională socialistă de fraierit proști și timp de 4 ani, vom mai privi extatic la realizările unor cretini precum Orban sau Cîțu.

Nu mai fiți fraieri. Căutați întotdeauna sursa banilor. Cine are cel mai mare interes pentru scandal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.