Continuăm seria care dorește să demonteze afirmația Nu am cu cine să votez cu Tudor Schinagel.
Tudor este, părerea mea, exemplul românului ajuns la saturație și care, tot în stilul românesc, încearcă să schimbe ceva.

Tudor este arhitect, absolvent al facultății de arhitectură Ion Mincu, lucrează pentru firme mari din România și, dacă vă mai aduceți aminte, el este cel ce a făcut renderingul acela super mișto al stadionului Steaua, în 2012. Îi găsiți CV-ul aici.

Iată, astăzi avem pe cineva care este complet diferit de prezentarea de ieri, nu este militar, nu inspiră lucruri de genul, ci este tipul de om care are sex appeal la corporatistul normal, omul de zi cu zi care își pierde timpul prin trafic și la cozi.

Campania lui Tudor Schinagel este diferită de a celorlalți și se desfășoara sub sugla N-am dar vreau, afirmând că vrea la primărie pentru a se îmbogăți, pentru că s-a săturat să fie sărac, în timp ce toți cei ce trec pe la primărie ies bogați la nivel Dragnea.

Evident, pentru prima oară în 30 de ani, este candidatul care apelează la satira politică pentru a lovi în establishmentul urduros pesedist din București. Mesajele sunt simple și la obiect și, dacă ai mai mult de un neuron, simți și realizezi cât de obositor este politicianismul clasic, care dor învrăjbește, zi de zi.

Spui că nu ai cu cine vota și toți sunt la fel?
Uite, Tudor Schinagel nu e la fel cu nimeni. E diferit, este inteligent, este un arhitect de succes, are o campanie electorală COMPLET diferită de a altora. Du-te și votează-L.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.