În general sunt un băutor de cafea decent. Nu exagerez cu ea, nu beau decât 1 ceașcă, dimineața, dacă sunt acasă, dacă ies în oraș la un bar sau restaurant, îmi mai iau una, obligatoriu, consider că nu am fost acolo dacă nu stau să mă delectez cu ea. Consumând zilnic, am trecut-o la capitolul pasiuni, nu nevoi, pentru că nu am nevoie de ea să mă trezesc, eu o beau pentru că îmi place mai mult decât ceaiul, dacă nu beau cafea nu sunt somnoros. Pur și simplu îmi place combinația amar cu dulce.

Fiind pasiune, am decis să investesc în ea și mi-am luat un esspresor, nu neapărat ieftin, care macină cafea și își pune singur și apă.
De când am aparatul, am cumpărat vreo 5 sau 6 branduri de cafea boabea, inclusiv unul decaf, pentru că Luna nu bea cafea și așa o mai păcălesc să bea cafeaua cu mine

MAREA MEA PROBLEMĂ este că lichidul care iese din esspresorul meu nu se aseamănă cu cafeaua cumpărată în oraș. E aromată, e cremoasă, e oko, dar mi se pare că nu are tăria și capacitatea de a impresiona bolta palatină cum o are o cafea de top în oraș.

Având în vedere că sunt un ninja cu aparatul și îi știu toate setările, concluzia a rămas că, probabil, nu am nimerit eu blendul de cafea care trebuie.

Întrebarea e, ce cafea să îmi comand de aici, ținând cont că nu mă interesează maeștrii în blending și altele?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.