Nu știu de ce, dar am impresia că asta este cea mai mare reducere de toamnă la Windows și Office, de când le promovez. Adică people, 7.40E pentru o cheie de Windows Pro? I mean, c’mon, deja e preț să iei vreo 5, să ai de rezervă, că cine știe.

Oricum, nu este totul. Reducerile sunt mult mai brutale de atât. La introducerea codului SGO50, aveți reducere de 50% la toate produsele Windows Pro.

Și de abia ne-am încălzit. Pentru că vine o reducere deeeee…62% la produsele Office 2019 și 2016, la introducerea codului SGO62.

Orice alt produs Microsoft poate fi cumpărat de pe site cu un discount general de 55%, la introducerea codului SGO55. Simplu și fără bătăi de cap.

Nu uitați, reducerile astea țin doar cât sunt Reducerile de Toamnă. Dacă nu luați acum, oh, well, nu o să mai luați, cel puțin nu la prețurile acestea.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții) sau direct pe site. Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Repet, nu mai folosiți emil de firmă. Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.