Iată că achizițiile substațiale din domeniu din ultimii ani încep să își arate roadele. Vodafone vine cu prima ofertă convergentă de pe piață, un mic de televiziune clasică, Video on Demand, Netflix, HBO, cam tot ce urmărim, în general, pe un device numit televizor, dar care nu mai are demult sensul a ce era televizorul odată.

Pentru că mulți dintre noi nu mai urmăresc TV în mod liniar, dă-i drumul și schimbăm canale. Tendința este de a urmări totul extrem de nișat, știri sau emisiuni, nu neapărat ambele, după care intervin Netflix, HBO sau VOD, în funcție de nevoile și pasiunile fiecăruia. Pe lângă asta, sunt și cazurile, în general la sporturi, când dorești să urmărești evenimentul, înregistrat, la altă dată decât cea oficială de difuzare.

Iar Vodafone vine acum cu un mediabox 4K, unic pe piața din România, care îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital. Utilizatorii pot continua să urmărească, desigur, evenimente live, precum sport sau știri, chiar când acestea se întâmplă, dar pot, totodată, să caute și să vizioneze conținutul de televiziune lineară câteva zile mai târziu după difuzare, într-un mod similar serviciilor On Demand. Mai mult, în timp, asemenea serviciilor On Demand, utilizatorii pot primi recomandări cu ce se difuzează chiar în acest moment la televiziunea lineară, pe baza preferințelor lor. Prin intermediul funcției Catch-up/Replay, utilizatorii au posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizor, cât și pe smartphone și tabletă. De asemenea, pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcțiilor Pause/Restart, și pot înregistra programele preferate pentru a le putea urmări ulterior de pe orice ecran. Funcția de Căutare permite găsirea rapidă și cu ușurință a conținutului, indiferent dacă este vorba despre conținut TV linear sau On Demand, programe înregistrate sau în curs de difuzare.

În plus, serviciul Vodafone TV include o secțiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje.

Simultan cu serviciu Vodafone TV, Vodafone lansează și serviciul Vodafone One – Familia mereu conectată. Astfel, clientii care opteaza atat pentru servicii mobile, cat si fixe de la Vodafone beneficiaza de oferte si mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.

Ofertele sunt valabile începând de ieri, într-un pack special pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună. Mai multe detalii despre Vodafone TV sunt aici iar detalii despre noile oferte convergente aici.

Aplicatia mobila Vodafone TV este disponibila pentru dispozitive cu sistem de operare iOS si Android.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.