Dacă nu știți despre ce e vorba, vă spun eu repede, că merge vorba peste mări și țări.

Toți cei pe care-i vedeți că se ocupă de parcuri, străzi, grădini ori dezinsecții sunt oameni simpli, cu dreptul la o viață normală! Dotați cu echipamente și scule corespunzătoare, care le ușurează activitatea, dau sens vieții lor, dar și sănătății noastre! În timpul lor liber și-au pus ambiția să fie în pas cu actualele tendințe și au învățat pasul de la hitul Jerusalema. Voia bună și distracția au dat tonul atunci cînd au hotărât că e momentul să-și etaleze talentele ascunse, într-un decor familiar lor! Ce-a ieșit, vedeți în acest clip!
#totulpentruoameni #totulverde #haicasepoate #sector4

Înțelegeți? Măturătorii de la S4, împreună cu niște gagici TESA, pentru că unele din tipele de acolo au văzut mătură doar în poze, s-au dus la Băluțalema de la S4 și i-au zis, cu lacrimi înnodate în gât Șefu, noi vrem să învățăm să dansăm Jerusalema în grup, după care tu să ne filmezi și să îți faci campanie electorală pe chestia asta.

Nu, serios, nu există nicio modalitate de a cerceta un abuz vădit, o utilizare clară a unor mijloace fixe și a mâinii de lucru pentru campania electorală a unui băloșel care nu s-a remarcat, 4 ani, decât prin cantitatea de furat pe care o poate face?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.