Acum 2 saptamani, majestatea sa, Klaus Werner Johanis, primul cu numele sau, anunta ca de pe 15 se da drumul la gradinite. Ieri, proasta satului, Monica Anisie, ministră de învățământuri, prima cu numele său și posesoare de urechi de Yoda, anunța că nu se deschide nicio grădiniță, pentru că, în ultimele 2 săptămâni, ministerul ei nu a reușit să producă normele necesare. Monica Anisie e în continuare ministru, da? Românii care sperau să își ducă de azi copiii la grădiniță au aflat ieri că nu o să o facă. Pentru că Monica Anisie e o incompetentă.

S-au deschis mallurile, spre fericirea tuturor spărgătorilor de bani a căror unică distracție e să baleieze pe culoare, uitându-se la vitrine.
Dar aflăm cu interes că, deși în această perioadă, comercianții au trebuit să fie închiși, că așa a zis Măria sa Klaus, unele malluri, mai exact cele cu proprietari străini, au perceput chirie normală și au declanșat pocedura de executare silită pentru cei ce nu au plătit. Pentru că, se știe, în carantină suferă doar fraierii, nu și peștii mari.

Eu sunt curios, ce malluri au acționariat străin în românia? Parcă AFI avea un grup de evrei la frâiele destinelor. Altele?

Nu cred, sunt sigur că atâta incompetență, indolență și lipsă de interes în a rezolva problemele celor care le plătesc salariile nu există nicăieri în UE. Nu ne merităm locul acolo.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.