Ultima problemă gravă a româniei este aceea că PSD și PNL au pus umărul la schimbarea legislației legate de orele de educație sexuală și au băgat în lege, ABSOLUT ULTRAGIANT, obligativitatea înscrierii la aceste ore doar după cererea permisiunii părinților.

Acum, eu nu mă îndoiesc că motivațiile idioților ăstora sunt bazate pe religie și îndobitocirea omului de către biserică. Dar, de fapt, la final, ceea ce au făcut ei este un lucru bun. De ce?

Pentru că părinții au dreptul de a-și crește copiii așa cum doresc ei și au dreptul de a le insufla valorile pe care le doresc. Fără dubiu, valoarea primordială în familia românească este alcoolul și, pe lângă ea, bătutul femeilor plus violatul lor, când nu sunt cuminți și nu ascultă. Nu, serios, o majoritate masivă a românilor consideră că violul este o pedeapsă necesară și normală pentru femeile și copiii care nu se comportă conform legislației ortodoxe.

Dar au dreptul de a-și educa copiii astfel și nu e treaba mea să îi oblig altfel. Treaba mea e să îi educ, să îi fac să înțeleagă unde greșesc și de ce, să înțeleagă că sexualitatea ține de impuls și că indobitocirea religioasă din capul lor nu duce decât la avorturi și sarcini la minore de 12 ani.

Și, dacă nu sunteți convinși de justețea opiniei, aduceți-vă aminte câtă luptă am dus pentru a nu fi obligați să ne ducem copiii la orele de îndobitocire ortodoxă. Nu-i așa că vă simțiți bine că nu trebuie să vă duceți să semnați că plodul nu face religia? (bine, am înțeles că în unele școli e în continuare invers) Ei, ș părinții ceilalți au dreptul de a avea această ușurare.

Desigur, mă aștept ca școlile, sub influența BOR, să refuze să aibă catedre de educație sanitară și să oblige, în continuare copiii să asiste la orele de religie, indiferent dacă fac sau nu. Dar aici deja nu mai e problema legislației, ci a oamenilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.