Unul din cele mai rele lucruri care au apărut datorită tehnologiei este capacitatea oricui de a-și edita pozele personale, întru sublima înfrumusețare. Vă rog să înțelegeți, ceea ce scriu nu este body shaming sub nicio formă, este doar o exemplificare.

Tipa din imagine este o femeie frumoasă, atractivă, tot ce dorești. Priviți câtai filtrul de beautify și-a tras și în ce hal arată nasul acela, versus restul feței, parcă și-a aplicat un nas de Michael Jackson peste nasul ei, de altfel foarte drăguț, în realitate.

Am o prietenă care, din păcate, mă citește și nu pot să îi spun numele, care era o frumusețe desăvârșită. Băi, frumoasă, vă spun, dacă nu eram bărbatul unei singure femei, ea ar fi fost aceea cu care aș fi călcat pe cărările lăturalnice ale vieții. Băi nene, și-a înfipt niște hialuronic în buze de zici că și-a luat bătaie de aia de zile rele. Pur și simplu nu mă mai pot uita la ea.

Doamnelor, fetelor, frumoaselor, nu aveți nevoie de filtru de beauty, sunteți frumoase, sunteți adorabile atunci când sunteți naturale. Frumusețea naturală este cea care atrage, nu pungile de apă în buze sau filtrele foto dedicate.

Vă rugăm, nu ne lipsiți și de plăcerea privitului, rămâneți operele noastre de artă vii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.