Ați observat că orice chestie de asta virulentă, cu opinii care se vor impuse cu forța celorlalți proști care nu înțeleg, se termină în -ism?

Veganism, da? Ies la masă cu o pereche, la Sabatini. Eu îmi iau o tigaie Sabatini, ei își iau ceva cu verdețuri, nu știu, nu am fost atent. Am mâncat urmărit de niște priviri feroce, de parcă le mâncam din buzunar. După care a urmat o discuție în care ar fi trebuit să explic de ce cred eu că uciderea animalelor pentru hrana mea e benefică și de ce nu înțeleg beneficiile alimentației exclusiv pe bază de plante, lapte și OO.

Creștinism. Orice creștin poate veni peste tine, să îți spună că ești prost că nu vezi dreapta credință, că a fi ateu e tot o religie, că toți suntem atei până când dăm de greu, după care cădem în genunchi în fața adevărului suprem, toate labele astea argumentaționale fiind făcute fără ca tu să le ceri, pur și simplu în discuții despre orice, de la biciclete la biele manivele.
Eh, încearcă să faci mișto de poveștile stupide după care își conduc viața. Gata, nu e ok, băi, trebuie să ai o limită, gândește-te puțin, îmi jignești religia, sensibilitatea, familia, vecinii, tot.

Sau, ca în imaginea de mai jos, stai tu, creștin feroce, luni, la 9 jumate și te gândești Ia să îi dau eu un mail necredinciosului ăla tătar, să îl aduc pe calea cea dreaptă.

Imaginați-vă că dați un mail, așa, din senin, unui sărit de ăsta cu religia. Pur și simplu, ca exercițiu de imaginație.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.