Corabia cu vise mărețe, USR, e tot împinsă în groapa marianelor de un singur om, cel din poză. Jur că, în afară de Constantinescu, nu știu pe nimeni care să fi venit pe un asemenea val de speranță populară și să fi fpcut rahatul praf cu atâta insistență. Bine, mai este și disperarea cu care se agață de putere, până și Veorika a avut decența de a se da la o parte de la conducere după ce a pierdut, doar ghibirdicul ăsta inventează consultări populare maxime ca să fie el acolo, împreună cu cățelul lui Vadim.

Votanții USR trec printr-o criză de identitate. Au fost manipulați, bombardați cu prostiile celor pe care îi votează, au văzut și live perle și soamne trase în parlament, iar prestația din ultima perioadă a fost jalnică, nu au reușit să câștige nimic, alegerile nu au fost modificate, au susținut ca proștii tot ce a făcut PNL iar la final vor primi un șut în fund.

Eh, în aceste momente grele, ce face reazemul de bază, coloana infinitului politic românesc, cina cea de taină a democrației? Se duce la interviu la râma numită Ion Cristoiu, un microb rămas pe talpa rahatului numit presă, care are ca singur merit faptul că a adus găina cu pui vii și a reușit să treacă de partea puterii în absolut fiecare legislatură. Omul a fost atât de josnic întreaga viață încât și modelul său de presă, Vadim Tudor, îl numea Ardei Umplut.

În momentul când votanții USR au nevoie să audă că partidul e acolo, că lucruri se fac, că încercăm să ajungem undeva, momentul în care președintele partidului ar trebui să meargă în toate mediile unde se găsesc votanți USR, acest geniu al carpaților ce face? Se duce. la cristoiu. Așa cum s-a dus, înainte de alegerile trecute, la Gâdea. Pentru că mintea lui stupidă consideră că dacă merge acolo, este atât de atractiv și de bun încât sigur rupe 50% pensionari votanți de psd.

Dan Barna, dă-ți demisia, ești jenant și distrugi un partid care pornise cu atâtea speranțe. Dă-ți demisia și lasă-ne să facem chestii, du-te și mai oferă consultanță ceva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.