Atât de tare mi s-a acrit de discuția continuă despre COVID, moartea de covid, industria la vale din cauza covidului, tâmpiți conspiraționiști cu 12 clase experți în biologie moleculară și telecomunicații și tot așa, de nu vă vine să credeți. La cel mai propriu mod, totul s-a blocat în bucla asta, nimeni nu mai discută decât despre asta, sfaturi, păreri, opinii etc. Nu mai pot, serios, nu mai am resurse, mi s-a blocat mintea.

Hai să vorbim despre altceva, să ne relaxăm puțin mințile pe panta amintirilor. De exemplu despre prima iubire. Sau despre prima dragoste fizică. Cum au fost primii fiori? De exemplu, eu nu am știut foarte mulți ani ce este aia iubire. Nu simțeam nimic din ceea ce spuneau oamenii sau ce scria în cărți. Încercam să îmi spun că da, uite, asta e, dar, cu siguranță nu era. Iată, o întrebare, când ați realizat prima oară ce e aia iubire și că o simțiți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.