Vă spun cu toată sinceritatea, comentariile la articolul despre femeia invizibilă m-au impresionat.  Îmi plac discuțiile astea cu voi pentru că e ca și cum aș radiografia mintea celuilalt sex. Și îmi place ce văd pe film.

Replica Întâiului Blogger la articolul meu m-a inspirat să le dau și doamnelor o voce:  „Niciodată nu m-am gândit că aș putea fi invizibil”.

Doamnele mele: Bărbații expiră ca atractivitate sexuală? Ce face un bărbat invizibil pentru voi?

O să încep eu: nu-mi plac puștii. Indiferent cât de frumușei sunt, băiețeii (care acum înseamnă bărbații sub 25 de ani) nu îmi spun mare lucru. Îmi sunt dragi fețișoarele lor de pui, dar nu mă pot aprinde niciodată la ceva ce descriu prin diminutive (cum tocmai observ că am făcut). Probabil sunt de modă veche, și îmi place ca partenerul meu să știe cel puțin la fel de mult ca mine – despre viață, mă, nu vă gândiți (doar) la prostii.

Fizic, un bărbat devine invizibil pentru mine când e prea aranjat și pomadat. Când îi văd cu părul slinos de la gel, cu gleznuțe goale, jeanși strâmți prin care poți vedea Agenții OO și 7, batistuța la costum perfect asortată (nu la fel, că nu se mai poartă) la cravată,  îi observ, dar cum observi o vitrină cu prea multe produse. Mi se pare că masculinitatea cea mai sexy vine cu un corp și o minte în mișcare continuă – de aia m-au atras mereu bărbații sportivi, dar nu „lucrați”. Știți voi, genul care știe să taie lemne și să facă focul, și poate alerga după vânat, dacă e nevoie. Sunt o femeie cu nevoi simple.

Intelectual, mă agasează prostia agresivă și aroganța. Nu neapărat oamenii modești intelectual – poți găsi inteligență reală și într-un om care poate nu e un monument de cultură, sau poți găsi un caracter interesant. Dar prostia agresivă, a omului care le știe pe toate și refuză să învețe, mă transformă în Road Runner. La fel, aroganța – pentru că e semn de prostie. Bip-biiip! Road Runner.

Doamnelor, aveți cuvântul! Abia aștept să vă văd.

LE: Mi s-a atras atenția din culise că am uitat să vă întreb vârsta. E foarte relevant, deci vă rog asl-pls, doamnelor! Eu am 36 37.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.