Tipa asta, a cărei carieră politică de succes se bazează pe faptul că a dat-o în stânga și în dreapta, sus și jos, pe toate culoarele, până a nimerit trenul și nu o spun eu, o spune șeful ei, Orban, pe vremea când nu erau așa drăgăstoși, este exponentul real al incompetenței PNL-PDL. Și arată clar cât de bine se validează zicerea din titlu.

PNL a realizat brusc că s-au dus la vale. Sper că nu își face vreunul iluzii că cei 300 000 de amendați, din care mulți, foarte mulți, prea mulți amendați aiurea, de capsomani imbecili, lăsați să aplice legea după bunul plac de către o ordonanță fără sens, vor vota, vreodată PNL, nu?

Și ce face PNL? Păi ce să facă, o scoate de pe centură pe Țurcan, care emite prostii. Dar nu doar ea. Azi, Orban, la conferința de presă de la Ford, a fost întrebat dacă va da o ordonanță ca să anuleze amenzile, ținând cont că 300 000 de procese ar paraliza instanțele. Știți ce a răspuns chitaristul? Eu sper ca instanțele să revină la treabă.

Da. Acum ar cam fi momentul ca USR să îl dea dracului pe Barna și să revină în prim plan, pentru că, altfel, de la anul, vom avea iarăși guvernare PSD și pe bună dreptate, PNL și-a dat maxima măsură a incompetenței, pornind cu Orban, Vela și terminând cu Câțu, care a distrus tot sectorul IMM, ca să iasă bine pentru bănci.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.