Cât de interesantă este viața atunci când o privești de la nivelul unui IQ format din 3 cifre și nu toate mai mici sau egale cu 1.

Băiatul ăsta ddin clip face bani, explicând proștilor creduli că coronavirusul se datorează 5G-ului. Contul care sharuiește este un gunoi care face bani de pe urma fraierilor religioși (Mare este dumnezeu). Youtube, evident, nu are niciun interes să îl șteargă, proștii sunt principalii lor clienți. Dar ce e mai haios de văzut sunt comentariile. Noaptea minții, oameni pe care îi vedeți zilnic pe stradă, oameni care au joburi, familii, se reproduc, cu un nivel mental al unui copil de 7-8 ani, maxim.

Ce voiam să spun este că, de fapt, nu trebuie să ne îngrijorăm. Proști au fost dintotdeauna, nu au apărut acum, ca urmare a internetului. Efectul internetului este că proștii au voce și pot să se manifeste împreună pe un subiect. De câte ori ați citit vreun comentariu pe aici și nu v-ați zis Bro, omul ăsta nu are cum să respire neasistat. Dar nu, chiar are.

Desenul acesta e din 1900 și este o reclamă anti energie electrică. Vedem exact ce înseamnă electrificarea și ce va aduce ea în societate, cum toți vor muri privind moartea care vine din bec.

Vă pare ceva diferit față de tâmpiții cu religie, 5G care ucide sau altele? Uite, acum puteți avea o exemplificare vie pentru cei care vor veni și vor începe cu Nu sunt împotrivă, dar sunt de părere că nu sunt suficiente studii, și statul ne va urmări, și cancer etc.

Nu-i așa că parcă vă simțiți mai liniștiți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.