Ați putea spune că din cauză că e un lingău care trăiește din afaceri cu statul și a lins în cur tot ce a prins politic până s-a lipit de PNL.

Dar nu de asta. Sau poate și de asta, dar nu acesta e motivul principal.
Rareș Bogdan este fost gurist pe sticla TV-ului, care se asimilează jurnaliștilor. Și, așa cum spuneam, nu ai cum să ai încredere în cei care sunt și jurnaliști, și politicieni, și activiști.

Rareș Bogdan nu are frână și este obișnuit să mănânce kkt pe tv și să nu pățească nimic, pentru că libertatea presei și oricum nimănui nu îi pasă și nu mai ține minte a doua zi. Și aici e problema lui.

Da, și ca politician nu pățește nimic, dar de păsat, ne pasă, iar coprofagiile sale sunt reținute de internet cu plăcere și dărnicie.

Mergeți la Suceava, să vedeți ce a făcut liderul PNL Gheorghe FLutur, cu bani europeni. Cel    mai nepregătit spital din țară, locul unde s-au îmbolnăvit 200 de cadre medicale, locul de unde se primesc zilnic telefoane la televiziunile de știri de la oameni internați care mor, la propriu, de foame, pentru că nimănui nu îi pasă de ce se întâmplă cu morții încă vii din acest lagăr al morții.

Da, Gheorghe Flutur, cu bani europeni, a făcut un lagăr de exterminare pentru moldoveni și medicii lor. Tot Gheorghe Flutur s-a testat de COVID împreună cu nevastă-sa, fiind trecuți în acte drept medic și asistentă. Iată, asta a realizat PNL, cu bani europeni.

  Înțelegeți de ce spun că Rareș Bogdan, pe lângă că este un măscărici   prost,   chiar este un produs  politic prost? Orice politician cu ceva   experiență ar fi   spus chestii gen Va fi prioritatea noastră, cum ajungem la guvernare, vom face totul, blabla, tot ce spun panglicarii ăștia care ne conduc. Rareș BOgdan a fixat termen, gata, 30 de zile. Neînțelegând că nu ai cum să faci asta în 30 de zile nici dacă vrei. Și nu se vrea, remarcați, guvernul Orban e abilitat, prin starea de urgență, să guverneze prin OUG. Era simplu și ușor, pentru a ușura bugetul, să decidă că e nevoie să se taie pensiile non-contributive.

Era simplu ca, prin OUG, să rezolve problema alegerilor în două tururi, mai ales că este situația de așa natură. Dar guvernul Orban e ocupat cu șmenozeli, cu autoizolări, cu ordonanțe militare pentru tâmpiți, chestii de astea.

Și că tot vorbim de politică, ați mai auzit ceva de USR+, în afară de inițiative de alea de oameni lacși la creier? Da? Nici eu. Știu, tot pe ei o să îi votez, oricum, dar mi se pare interesant că nu există nicio implicare, în niciun domeniu. Și vă rog să mă lăsați cu mesajele lor de pe facebook, eu aștept de la aleșii mei să fie în prima linie, să își asume prezența în cele mai de foc locuri, să ajute, să își pună influența în slujba poporului.

Între timp, vă las cu o femeie care, din ce am auzit, suferă de demență penelistoidă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.