Scris de BB

Salut Cetin,

Am fost ieri dimineata in Cora Sun Plaza sa iau ceva carne proaspata ca sa fac de mancare si cand am terminat cumparaturile am zis sa intru si la DM ca sa iau un pachet de hartie igienica umeda ca ajunsesem aproape “la fundul sacului”.

Era vreo 10.15 cand am intrat in magazin am luat hârtia si in timp ce ma îndreptam spre ieșire ca sa platesc aud o vanzatoare strigând catre o clienta (in acel moment eram 3 clienti in magazin, eu si doua femei): -Doamna cu Igienolul, mergeti in spate, va rog! (in spate însemnând spre usa care dădea in depozitul magazinului).

Cum am auzit Igienol m-am si activat, deoarece observasem ca dispăruseră de pe rafturile din magazin toate produsele de dezinfectat (lichide, șervețele umede, săpunuri etc).
M-am oprit intre rânduri si am vazut cum clienta respectiva a intrat in depozit si a iesit peste cateva secunde cu 3 pachete de șervețele umede Touch, un bidon cu pulverizator de la Sanitol si mai avea inca o sticlă (probabil Igienol 😉).

A iesit frumos din magazin si asta a fost.
Asta ma face să cred ca acelasi lucru se intampla in toate magazinele care au astfel de produse la vanzare, inclusiv in farmacii.
Parca e la fel ca inainte de ’89.

Trecând peste, am plecat apoi pana la Târgoviște cu treaba si acolo am intrat intr-o farmacie unde am gasit 2 săpunuri Touch si 2 sticlute cu dezinfectant. Ghici cat au costat? 77 lei.
Am anexat si poza cu produsele respective.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.