La ora 17 scriam pe facebook că un seller din eMAG vinde mănuși de unică folosință cu un preț de 10 ori mai mare decât costul lor normal, fiind fix mănușile pe care le folosesc eu în mod curent și știind prețul lor.

La 17.20 produsul era îndepărtat din marketplace.
Iată, asta face diferența.

eMAG are toleranță 0 pentru cei care adoptă un comportament abuziv, ilegal sau imoral. Ne confruntăm cu o situație fără precedent și, pentru protejarea clienților noștri și pentru a limita creșteri nejustificate ale prețurilor, am luat o serie de măsuri. Imediat ce am constatat această abatere, produsul a fost inactivat în platformă.

De asemenea, începând de săptămâna trecută, eMAG a eliminat orice comision din partea Marketplace pentru produse precum „măști chirurgicale”, „halate medicale”, „bonete/ botoși de unică folosință”, „costume de protecție medicale”, „gelri și săpunuri antibacteriene/ dezinfectante”, „dezinfectanți pe bază de alcool și/sau clor”, „alcool sanitar” comercializate pe platformă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.