Deși mi-am cumpărat youtube premium, după o perioadă de testare, pentru că la început eram miez de satisfăcut, m-am întors tot la Spotify. Păstrez în continuare youtube premium pentru că se uită copiii, ăia mari la vloggeri, asta mică la cântecele funny și nu vreau să piardă minute întregi dând skip la reclame.

De ce prefer Spotify?
Simplu. Din cauza sistemului de recomandări.
La un moment dat, te saturi de muzica pe care o ai în liste și ai mai vrea să asculți ceva nou, dar tot din perspectiva muzicii pe care o preferi tu.

Ei bine, la youtube, am măsurat cu exactitate, orice tip de Sugestion ai asculta, după maxim 4 melodii intri iarăși în recomandările zilei, topul românesc, jonule și alte mizerii. Pur și simplu, dacă e aleatoriu, te întoarce spre ce e plătit la ei să fie promovat.

Spotify are Discover Weekly, care este senzațional. După ce am folosit spotify aproximativ 2 ani, știe exact ce tip de muzică îmi place și îmi oferă exact ce vreau eu să ascult. Și aproape niciodată melodii pe care să le știu, dimpotrivă, descopăr tot timpul chestii de care habar nu aveam.

Așa că, dacă e să recomand ceva, Spotify it is.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.