Sursa: INQUAM Photos/Ilona Andrei

”PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului București, în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD.

Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a anunțat Ludovic Orban, joi, într-o conferință de presă.

Bine, rămâne de văzut dacă nu cumva Orban care, la PNL, e un fel de prostul familiei 2, după Predoiu, nu va fi lăsat în offsaid de către biroul politic. Dar dacă știrea e pe bune, ăsta e cel mai mare pas întru azvârlirea hoaștei pesediste de la primărie și intrarea într-o normalitate după care tânjesc milioane de oameni.

Cât despre plângerile cum Vai, Vlad Voiculescu a fost lăsat în aer, în primul rând Vlad Voiculescu trebuia să stea în treaba lui și să nu fie părtaș la acest circ în favoarea lui #șicâțiormaififost de la început.

În al 2 lea rând, parcă nu omul era important, ci coalizarea așa zisei drepte, care numai dreaptă nu e. Acum, dacă nu mai e ce ne convine nouă, nu mai e bună coalizarea?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.