Ludovic a decis că își asumă în parlament proiectul alegerii primarilor din 2 tururi. Asta deși Ciolacu îl avertizase că, dacă trece prin asumare, va depune moțiune de cenzură. Spunând că nu va depune moțiune dacă îl trece prin OUG, pentru că la OUG intră în vigoare imediat, nu se votează nimic în parlament. În schimb, la asumare, se prezintă proiectul în parlament și, dacă nu trece, guvernul cade.

Ghici cine are nevoie ca guvernul să cadă, dar nici nu vrea să spună că și-a dat jos propriul premier, ca să facă anticipate? Da, ați ghicit, PNL. UDMR deja și-a anunțat susținerea moțiunii, deci va trece. Practic, Ludovic își bate joc de speranțele alegătorilor, ca să aducă PNL la putere în parlament pentru 4 ani. Merită sacrificiul, în 4 ani furi mult și bine.

Ce avem de aici?
Nu vom avea alegeri în două tururi. PNL își va primi alegerile anticipate. Idioții vor vota, în continuare, cu scuipatul curgându-le din gură.

GG YOU, guys.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.