Sper că se știe că sunt un suporter al candidaturii lui Nicu Șordan la primărie, candidat unic, dacă e dintr-un singur tur, poate fi și independent, dacă e din 2 tururi, oricum câștigă (ceea ce știe și PNL, care nu se grăbește deloc să modifice legea)
Din păcate, Nicu are, câteodată, niște scăpări care mă fac să îmi dau niște palme masive.
Ultima

Are și Gabi Sârmuliță o idee bună, băgatul autobuzelor pe linia de tramvai, ca să fluidizeze traficul. După care vine Nicu al meu și o dă ca bombardierul

Ideea asigurării liniei unice a tramvaielor este bună. Delimitarea lor prin garduri are două neajunsuri: nu permite circulația autobuzelor și nu permite traversarea lor în situații de urgență de către salvare și pompieri. Soluția este ca banda unică, fie că e de autobuz, fie că e de tramvai, să fie bine delimitată vizual, iar accesul să fie sancționat sistematic.

Nicușor, există două neajunsuri la problema ta.
În acest moment, NIMENI nu interzice circulația autobuzelor pe liniile de tramvai nedelimitate de gărdulețe. Doar că ghici ce, nimeni nu interzice asta nici celorlalți participanți la trafic. Gărdulețele alea sunt garanția faptului că pe acolo circulă doar transportul în comun, rămâne gol, nu intră cocalari cu BMW pe ele decât rar (asta pentru că tot zicea Alex Șeremet că nu e adevărat, nu doar BMWurile sunt pline de cocalari)

Dacă scoți gardurile, automat traficul se va muta pe linia de tramvai.

Și second, ce înseamnă sancționarea sistematică? Un oraș distrus dpdv al traficului se va muta oriunde găsește un spațiu liber. Va sta poliția pe toate liniile de tramvai, să sancționeze? Păi acum ce îi împiedică să o facă, ce îi oprește să sancționeze depășirile de coloană, ghilbănismele și tot ce se mai întâmplă în trafic? După ce se scot gardurile, gata, e momentul zero, se resetează cașchetarii și încep să își facă treaba? Și cum vor sancționa mii de șoferi pe zi? Cu ce forțe? Ai văzut vreodată cât timp scrie o amendă un analfabet de ăla?

Serios, suntem ca pielea de sagri. Se întâmplă ceva bun, se arde ceva bun. Stricăm, construim, stricăm din nou.
O țară de stricați și stricate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.