Azi Seniorul e plecat, deci ne facem de cap între noi. Am chef să râd mult și cu voce. Povestiți-mi gluma voastră preferată.

A mea e:

– Cum faci un ardelean să râdă în biserică?

– Îi spui o glumă joi.

Sunt o femeie cu plăceri simple…

De asemenea, vreau să vorbim de stand-up comedy. Prin 2005 l-am descoperit pe tata Carlin, și de atunci nu mă mai satisface umoristic nimeni altcineva. Omul a venit și a spus tot ce era de spus, au trecut mai mult de 10 ani de când face stand-up pentru Sfântul Petru, și eu nu am găsit pe nimeni să-l înlocuiască, nici măcar parțial. Să nu-mi veniți cu labagiul de Louis CK sau cu Dave Chapelle, că vă fugăresc.

Ar mai fi Jim Gaffigan decențel dacă îți plac glumele moi și autoironia. Plus că omul are 5 copii, și numai asta e o sursă cinstită și constantă de umor, dacă știi să-l cauți.

Iar dintre doamne, singura pe care am putut să o suport un show întreg este Iliza Shlesinger. Restul trebuie să meargă grav la cursul de “să spui p*zdă și să povestești cum și cu cine ți-o tragi nu înseamnă comedie”, ahem, Amy Schumer!

 

Deci? Stand-up bun? Teo, Vio și Costel? Cine mă face să râd azi?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.