Scriam ieri despre intenția partidelor de opoziție de a ține trează mânia populară, mimând lupta politică și tentativele de moțiuni de cenzură, anunțate săptămânal cu surle și trâmbițe.

Astăzi a avut loc, la Senat, alegerea președintelui senatului, în locul lui Moliceanu. Și atât de puternică e opoziția în Senat încât ghici ce, candidatul PSD a ieșit câștigător cu….tadaaaam, 73 de voturi. Contracandidata celor care sunt, nu-i așa, varianta cealaltă, vaca cu cabină Alina Gorghiu, cea care a dus PNL în groapă când era președinte, a primit 59 de voturi. Înțelegeți, da? 59 de voturi, opoziția unită, PNL, USR, UDMR, PRO, toți băieții ăia care și mâine trântesc guvernul dacă vor.

Vă rog eu, mai spuneți-mi despre cum e PSD pe moarte și cum acum e soluția unei moțiuni de cenzură, care va colapsa tot și care va schimba țara. Pentru că eu văd că, de fapt, PSD a făcut un tur de forță și a impus CE CANDIDAT A VRUT EL.

Dar desigur, putem vorbi în continuare despre schimbare, chestii, moțiuni nesusținute de nimeni și de astea. Lucrurile astea mă enervează la culme și trebuie spuse pentru că, din punctul meu de vedere, reprezintă același lucru cu marșurile alea tâmpite care disipau mișcările din Piața Victoriei de către Corupția Ucide. În loc ca oamenii să fie atenți, să conștientizeze ce se întâmplă în jurul lor, sunt polarizați cu false probleme stupide, create în laboratoare pline de isteți.

Și aș vrea să punctez ceva.
Mesajele alea în care îmi scrieți că vai, iarăși politică, sunt imbecile. Sunteți locuitori ai țării, ca și mine. Implicați-vă în viața cetății, citiți, informați-vă, aflați lucruri. Eu îmi fac treaba mea și implicarea mea, din partea mea de teren. Nu am obligația de a distra pe nimeni, ci am obligația de a mă implica în viața cetății în care trăiesc. Dacă voi nu vă dați seama de asta și dacă nu realizați că suntem aici tocmai din cauza miserupismului și durerincurismului de care am dat toți dovadă, este doar problema voastră.

Later edit: Veorika a punctat fix ceea ce s-a întâmplat, da?

Felicitări domnului Teodor Meleșcanu pentru alegerea în funcția de președinte al Senatului României! Votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament și că, așa cum am spus și aseară, avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou guvern.

Later edit 2: Dacă nu înțelegeți legătură dintre victoria pirică și Gorghiu, voila

Senatorul PNL Alina Gorghiu consideră că la alegerile de marţi pentru şefia Senatului partidele de Opoziţie “au dat dovadă de coerenţă, coeziune” şi au făcut “un prim pas pentru succesul moţiunii de cenzură”

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.