Microsoft ended mainstream support for Windows 7 on January 13, 2015, but extended support won’t end until January 14, 2020

Asta îmi aduce aminte de momentul când s-a închis suportul pentru XP, câte lacrimi și cât sânge s-au vărsat pe tema asta și cum nu exista alt windows mai bun. Știu că sunt hardcore fani și acum, la Windows 7, dar win10 este, fără dubii, mult mai bun și mai rapid.

Așa că puteți să vă luați de la goodoffer24 niște WIndows 10 Pro, la niște prețuri imbatabile. Ca idee, obțineți un discount special de 25% dacă adăugați, la cumpărare, codul JGM25, adică prețuri de genul acesta.

Dacă vreți un Bundle de Windows 10 cu Office 2019, cu codul JGO24OFFICE2019 obțineți niște prețuri cam așa.

Modul de cumpărare e simplu și îl vedeți mai jos.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Licențele se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, să nu avem vorbe. Folosiți cu încredere plata cu paypal, pentru a avea siguranță.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.