Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite.

Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e normal să ne povestească despre fericire. Vulpescu e tipul care chiar a crezut că Mihaela Rădulescu oferă blowjoburi cui se lasă de fumat, deci, iarăși, fericit. Bonea e umorist, Chinezu e plin de bani, deci fericiți.

Dar domnul Tungay, domnul Tungay cu ce se remarcă el în această viață?
Vă zic eu. Domnul Tungay e cel ce a avut fericirea de a împărtăși, alături de mulți alți domni de succes, vaginul Andreei Marin, fostă vedetă la Surprize cu prize. În rest, e doctor de spate, face masaje și alte chestii.

De unde înțelegem că vaginul și, în special, cel al Andreei Marin, e o poartă eterică și ezoterică către fericirea absolută, aia de o împarți la conferințe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.