Acum nu știu dacă știți, dar AMD a scos un nou procesor, Ryzen 3000, care, se pare, bate la fundul gol chestiile făcute de intel. Asta, pus în lumina găurilor de securitate fizică din procesoarele Intel, găuri care nu au cum să fie acoperite, face foarte atractivă ideea unui procesor nou. Iar windows merge brici, cică, pe noul Ryzen 3000.

Anyway,  fără alte adăugiri, bunii noștri prieteni de la goodoffer24  vin să ne răcorească, pe acest cod de caniculă, cu niște super prețuri la licențele de Windows10 și Office

25% reducere dacă adăugați cuponu JGM25 – cu produsele Microsoft  cele mai populare. Unele din cele mai bune dealuri din acest moment sunt:

 

30% reducere dacă adăugați cuponul JGO24OFFICE2019 With Microsoft Office 2019.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Licențele se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, să nu avem vorbe. Folosiți cu încredere plata cu paypal, pentru a avea siguranță.

Răcorire plăcută.

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.