Preşedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seară, că dacă el ar fi fost preşedintele Romîniei, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, pentru că acolo nu a fost vorba despre greşeala unui om, ci despre o problemă de sistem, iar măsurile care trebuie luate trebuie să modifice modul de a gândi. ”Statul român este pe o traiectorie de faliment funcţional”, spune Barna care afirmă că ”nepotismul ordinar” a scufundat România. În context, candidatul la Preşedinţie al Alianţei 2020 USR PLUS a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ”reprezintă vechea clasa politică care a adus România aici”.
Sursa

E foarte interesant cum Dan Barna, acest Superman al romaniei, ar fi salvat-o pe Alexandra Macesanu. Sunt chiar curios, din postura de presedinte al romaniei, cum ar fi facut el sa reguleze problemele atat de bine incat sa inchida crimele, criminalii in serie si restul.

As mai fi foarte curios daca l-a intrebat vreodata pe colegul sau de partid, Dacian Iulian Ciolos, despre cum a rezolvat el problema Colectiv si cum a reusit, din postura de sef al executivului, să faca in asa fel incat toti cei vinovați sa fie pedepsiti si aceasta tragedie sa fie imposibil sa se mai intample.

Oh, wait…

Iar asta, dragii moșului, e un exemplu de cățărat pe cadavre ca la carte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.