Ieri am avut treabă la Victoriei, în 2 locuri, unul la Piața Victoriei, unul la Muzica. Fiind aglomerat, am lăsat mașina la victoriei și am decis că e cazul să iau o trotinetă din alea care aglomerează trotuarele, că e mai simplu.

Bănuiesc că nu aveți nevoie de un tutorial de cum să luați trotinetă, că păreți să puteți a vă hrăni singuri. Am fost, mi-a plăcut senzația, dar mi s-a părut teribil de nesigur să te dai, neprotejat de nimic, printre mașini. Iar roțile nu prea au suspensii, te cam zguduie și transformă călătoria într-o chestie nesigură. Overall, cred că e ok și e un pas înainte pentru un transport civilizat, dacă bucureștenii nu ar fi animale și nu le-ar lăsa aruncate pe unde pot.

Chestie haioasă: Mi-a luat ceva timp să realizez că trotineta pornește dacă îi dai pedală, stăteam că nătăflețul și apăsam butonul ăla, așteptând să se întâmple ceva. Mai mult, prima trotinetă am lăsat-o, am crezut că e defectă sau ceva. Pentru care și am fost taxat, logic.

Chestie deloc haioasă: Dacă bagi card de Revolut UK based, cum am eu, Revolut recunoaște Lime UK și face switch pe contul de valută, taxându-te conform. Fiecare plecare a fost taxată cu 4.90 Euro. După aceea am observat că a revenit la costul real. Nu știu cât costă exact Lime, dar oricum, prețul e insignifiant ca să acoperi toată victoriei în câteva minute, cu tot cu semafoare. La ce aglomerație era, le dădeam praf celor de lângă mine, ca un Buddha gras și motorizat.

Recomand.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.