Scris de Maddame, care, după feedbackul de la primul post, a redeschis situl și se întreabă dacă ar trebui să continue sau nu. Eu consider că da, ar trebui, nu mai există bloggerițe femei, toate sunt fashionizde, parentizde, vaccinizde, știți cum e, ieși pe net, faci otită de la atâtea specialiste.

 

Asta e concluzia. Să vedem cum am ajuns la ea.

Pornim de la două premise:

Unu – vorbim de relații consacrate, serioase, care au trecut cu bine peste prima ceartă de la bani, prima flatulență comunitară și prima fluctuație mai serioasă de greutate. Nu se pun fetițele care încă vor „să-și trăiască viața”.

Doi – femeile nu înșeală sportiv, doar de dragul penetrării. Noi vrem atenție, admirație, autoritate, familiaritate și orgasme multiple, dacă se poate. Toate astea cer timp și efort de ambele părți.

Să analizăm deci cele mai probabile cauze de înșelat, pentru că știm cu toate că dacă e ceva de celălalt, părăsim, nu înșelăm.

  1. Doamna e plictisită. A stat cu omul ei 2-3-10 ani și parcă s-a săturat aceleași 2-3 poziții seara între 11-11.30, cu subtitrări, nu cu țipete, că dorm copiii. Dar noi știm că femeile sunt catalizatorul unei relații. Putem să așteptăm noi mult și bine să ne seducă pinguinul, el e ok cu programul săptămânal de 11-11.30. Și știm și că dacă începem o relație cu un tip nou, va dura ceva până ne învățăm unul pe celălalt și până merge treaba bine. Nu mai bine investești timpul ăsta în ceva special cu omul tău de acasă? Care deja te știe bine, probabil te iubește și va fi mai mult decât încântat de zburdălnicia ta neașteptată. Cum alternativa cere timp mult și implicare la fel de multă, dar se poate sfârși cu ofuri și suspine, trebuie să fii cam proastă să nu iei taurul de coarne….acasă.
  2. Doamna e nefericită/ vrea atenție – boul preferă să iasă cu băieții (sau introduceți voi altă activitate) în loc să stea acasă să o țină în brațe. Și acum ai observat meteahna asta? Abia acum, după x ani de relație (vezi premisa 1)? Sau ai fi putut să faci ceva din timp, eventual ceva interesant pentru amândoi (nu să îl cicălești că nu și-a adunat șosetele-iar-boul naibii!)? Sau să ai și tu o preocupare utilă, să nu depinzi de bărbat să te distreze? A? Nu ai preocupare și începi o relație cu alt tip, care să de distreze? Adică perpetuezi același comportament infantil numai că schimbi destinatarul? Ești proastă.
  3. Doamna vrea să vadă dacă mai poate. Orice femeie mai poate oricând. Depinde doar unde îți așezi standardele. Dacă te crăcești în fața unui bărbat-2-3-4, până la urmă unul va zice da, indiferent cine și cum ești. Vrei să vezi dacă mai poți, dar fără să îți înșeli partenerul? Ia vezi dacă poți atrage atenția unui alfa intelectual sau carismatic, chiar dacă nu mai ești regina balului? A, nu poți, pentru că ai celulită? Sau pentru că ești proastă?
  4. Doamna simte că i-a cam trecut vremea. Chestia asta se întâmplă pe la 35-40 de ani, când apar primele riduri, pielea își pierde elasticitatea, mai apare câte un colăcel-doi. Iar în lume înfloresc piersicuțe de 20 de ani, târfele naibii, de numai după din astea se uită bărbații! Asta cam așa e. Dar dacă tu, femeie de 40 de ani, începi să te compari cu puștoaice de 20, fără să te gândești că fizic, lupta e direct pierdută, ești proastă. Bineînțeles că sunt mai frumoase decât tine! Abia au scos capul din pubertate! Și exact asta te face pe tine mai câștigată. Pentru că o puștoaică nu va putea niciodată ține pasul cu o femeie care a avut 15-20 de ani mai mult să se cultive. A? Tu nu te-ai cultivat și te-ai bazat doar pe felul cum arăți? Și acum te arunci în brațele primului bărbat care îți dă atenție, ca să simți că mai ai ceva valoare? Ești proastă.
  5. Domnul o are mică. În rest sunt toate bune, dar ar merge ceva mai mult wurst în galantar. În rest sunt toate bune, da? Deci tu vrei să arunci la gunoi o relație perfect adecvată pentru o….? Ești proastă.

Nu știu de ce înșeală bărbații.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.