Am impresia că, în timp, am devenit un shopaholic de electronice. Remarcam ieri că, deși am tot ce mi-aș dori din punctul ăsta de vedere, acum mă mănâncă să îmi iau un laptop Apple. Știu, am deja un laptop bunicel. Dar simt nevoia să am două, ca să nu mă mai car cu Predatorul de la birou până la canapea, când am chef de lenevit. În plus, un laptop Apple are o baterie care durează, și durează, și durează, și durează. Predatorul ține 90 de minute.

Și, pe lângă asta, îmi aduc aminte cum se vedea ecranul Retina, când posedam produse desktop de la Apple. Sincer vă spun, de atâția ani și după atâtea laptopuri, desktopuri și monitoare, încă nu am întâlnit un ecran cu o imagine atât de luminoasă și crisp, cu un fel de profunzime neatinsă de nimic până acum.

Și touchpadul ăla, mare și cu niște gestures genial alese, care face aproape non necesară existența unui maus. Și, și, și…

Să îmi iau un Air? Un MacBook Pro?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.